Članak o magnezij kloridu. -

Go to content

Main menu:

Članak o magnezij kloridu.

Članak, koji je napisao 1985. godine, Ben-José Schorr, Brazilski svećenik i profesor fizike i biologije:

"Prije deset godina, kada sam bio 61 godina star, bio sam gotovo paraliziran. Imao sam bolove u leđima, što je uzrok, prema liječnicima neizlječive kalcifikacije hrskavice. Kad sam ustao u jutro, osjetio sam jake bolove u kralježnici i bol me pratila tijekom cijelog dana. To je zbog živca koji prouzrokuje bolove, pogotovo ako sam bio budan. Prošle godine, bol postaje toliko ozbiljna da sam morao otkazati sva putovanja. Napravili su me natrag nove X-zrake i rekli mi da su moji kralješci tvrdi i u stanju teškog stanja kalcifikacije. I da mi nema pomoći pomoči. Konačno, nisam mogao ni spavati ni ležati u krevetu...
Tada sam se počeo pitati: Što trebam učiniti? Za medicinu, bio sam izgubljen, tako da sam ostao sam uz Božju pomoć. Molio sam i molio za rješenje. Nekoliko dana kasnije sam otišao u Porto Alegro o znanstvenoj kongresu isusovaca. Tamo sam upoznao oca Juarez, koji me uvjerio da je liječenje mog problema vrlo jednostavno. On mi je rekao da sam trebam uzeti magnezij klorid. On mi je pokazao knjigu Oca Puig, španjolski isusovac i biologa koji je otkrio ljekovitu moć magnezij klorida na temelju iskustva u vlastitoj obitelji. Njegova majka imala tešku artroza, ali uz pomoć tih soli ponovno postati agilna kao mlada djevojka.
Počeo sam uzimati jednu dozu magnezijevog klorida svakog jutra. Nakon sedam dana sam počeo uzimati jednu dozu ujutro i jednu navečer. Nakon dvadeset dana, sam se probudio bez bolova! Ipak, hodao sam teško. Nakon trideset dana, mislio sam da sanjam - sada mogu hodati okolo bez boli! Opet, otišao sam u šetnju u gradu. Nakon četrdeset dana mogao sam hodati cijeli dan s malo boli u desnoj nozi kao nego prije deset godina. Nakon šezdeset dana bolovi u desnoj nozi su prestali i gotovo je bolja od lijeve. Nakon tri mjeseca, posto sam normalno svjež. I sada, nakon deset mjeseci, još uvijek sam zdrav.
Magnezij klorid povuče kalcij, koji nije na pravom mjestu i pohranjena u zglobovima. Osim toga, jer normalizirana protok krvi, pritisak je stabiliziran. Živci postati smireni, misli jasnije, pamćenje i koncentracija, krv postaje više tekuća i čistija. Teški bolovi u jetrvi i kod prostate, kojoj bi trebao biti operiran prije nekoliko godina, ne posječa me više na sebe.
Ljudi su me pitali: "Što ti se dogodilo? Mlađi si." I doista, osjećao sam se na taj način. Opet sam imao radost života.
Zato se osjećam odgovoran, da bi vi objavili ovaj članak -. Za sve one koji pate od bolova i imate bolesne osjećaje."

Upozorenje!
Magnezij klorid ne smiju konzumirati osobe s oštećenjem bubrega, čira želuca ili bolesti, trudnice, ako ste dehidrirani, ako ste alergični na te tvari.

 
 
Back to content | Back to main menu